Vädergudarna skrattade

Hallå!

Vädergudarna skrattade mig rakt i ansiktet igår när jag skrev om ljusare tider och vår, för idag har det snöat. Dock kom regnet ganska snabbt så det är väldigt slirigt på vägarna. Tog ett varv med snöskyffeln innan regnet kom så det har varit min träning idag.

17 dagar in med paleo 30 dagar och jag har haft en liten svacka. Däremot har jag inte fallit för någon frestelse och det käånns bra för självförtroendet.

Till lunch idag blev det kycklingbolognese med zucchinipasta. Första gången vi gjorde detta var jag skeptisk i varje tugga just för att det inte smakade som köttfärssåsen man är van vid. Men idag åt jag med god aptit för hela mitt tankesätt har ändrats kring mat. Vi undviker socker i maten, äter inga mejeriprodukter och inget gluten. Bolegnesen består av kycklingfärs som steks i naturell kokosolja. Jag har i gul lök och vitlök, krossade tomater plus salt och peppar. Enkelt och jättegott!

IMG_20160210_121256 Nu ska jag natta minstingen och sedan ska jag rensa i skafferiet, paleo tar över mer och mer.

Vi hörs imorgon efter min löprunda.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s