Kunde inte stoppa mig

Regnig och grå tisdag idag men det kunde inte stoppa mig från mina intervaller! Jag vet inte ifall jag inbillade mig när jag kom ut vid 17.30 men det kändes lite ljusare, fastän det var mörkt. Vi går ju mot ljusare tider…

Som sagt, intervaller idag. Jag körde 15×40 s i 4:30 min/km tempo och 20 s gåvila. Det var aldrig riktigt jobbigt så jag kanske måste öka farten till nästa gång. Samtidigt är det skönt att köra så många intervaller med samma tempo och behålla den positiva känslan.

IMG_20160209_191908

Imorgon blir det vila, ska försöka få till lite hemmastyrka vilket jag varit riktigt dålig på det senaste.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s