Kropp och själ

Oj, idag blir det minsann ett sent blogginlägg. Det blev lite ändrade planer under eftermiddagen då min stora kille fick feber. Därmed inställd kompisgympa och ingen förskola imorgon. Jag hoppas att han sover bort febern under natten.

Idag har jag bakat en supergod fralla som ska ätas till frukost imorgon.

20160222_141316

Det är en cashewnötsfralla och jag åt den till mellis idag när den precis kommit ur ugnen och den var himmelsk. Att inte äta bröd under dessa 30 dagar har gått bättre än vad jag kunnat drömma om för jag älskar mackor. Men i paleokosten finns en hel del goda recept på bröd med mandelmjöl eller som med denna cashewnötsmjöl. Jag försökte hitta mjöl i butik men insåg att det gick lika bra att mixa eget. Kanske sparade jag några kronor på det.

Imorgon är det sista dagen med paleo kost. Det har varit en spännande månad med upp och nedgång och jag kan säga att paleokosten kommer fortsätta vara en del av vår vardag. Det ska bli spännande att se vad förändringen har gjort på kroppen. Jag känner mig så mycket bättre och sen är det viktigt att komma ihåg att jag inte gjort detta för att gå ner i vikt. Jag har unnat mig en del på helgerna och när vi har varit bortbjudna har vi ätit det som serverats. Så kommer det vara framöver också. Det känns som den här förändringen har sakta arbetat sig in i livet och huvudet tänker mer och mer paleo. Det kanske är så att det tar 30 dagar för kropp och själ att vänja sig? Jag är i allafall så glad över detta!

Nu ska jag krypa ner under täcket och hålla tummarna att min stora kille vaknar feberfri imorgon.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s