Veckans första

Då har jag genomfört veckans första löppass. Idag låg fokus på snabba intervaller. Jag kommer köra olika intervaller och inte följa schemat så slaviskt mer än när det är dags for långrunda. Så varje söndag är planering av kommande veckas löpning.

Idag körde jag från pass 1 vecka 10. 8×2 min aktiv löpning och 1 min vila. Jag hade hög fart, 4:30 min/km och det kändes jobbigt men ändå genomförbart. En sak som gjorde allt lättare var att det var ljust när jag gick ut. Vilken känsla! Jag hade inte min pannlampa med mig utan bara reflexväst på. Innan rundan var slut började det skymma men då var klockan å andra sidan 18.10. Nu blir det snart dags för att köra intervaller i skogen igen. Om några veckor så…

IMG_20160223_183026

Det har gått förvånansvärt bra att springa under vintern och de mörka kvällarna. Det har säkert hjälpt att jag anmält mig till en halvmara.

Snart ska jag ta tag i tvätten och stryka den innan det är dags för fruktsallad och champions leauge.

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s