Lockande

Hallå!

Idag har det varit vilodag från löpningen. Men jag kan ärligt säga att det var lockande att ge sig ut för det var lite vår i luften idag. Jag blev ännu mer sugen på att ge mig ut efter att jag läst några kapitel ur ”det perfekta löpsteget”. Efter att jag lämnat stora killen på förskolan somnade lilleman så efter lite städande satte jag mig ner med boken och en kopp kaffe. Jag ska försöka fokusera på teknik på en runda/vecka så får vi se vad det gör för löpsteget och känslan.

Imorgon är det dags för långa intervaller och det är då veckans första teknikpass också kommer att ske. Sen är det långrunda på lördag.

Jag gjorde himmelsk god middag idag! Det var parmalindad kycklingfile fylld med rucculapesto, ugnsbakad sötpotatis och sparris. Det var smarrigt och lite av festmåltid så det kommer garanterad bli en bjudning av det när vi får middagsgäster.

IMG_20160224_180606

Vi hörs imorgon!

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s