Hjärnan måste vara 100%

Idag hade jag förmånen att komma ut på en löprunda direkt efter att jag lämnat V på förskolan. Det var nämligen så att farmor och farfar kom ut och tog hand om lilleman.

Dagens pass var

IMG_20160225_184909

Jag använde mitt nya pannband från Kari traa som jag köpte för någon vecka sedan och som även finns i rosa.

Jag hade planerat ett teknikpass under intervallerna och när jag verkligen fokuserade på fotisättningen sprang jag snabbare utan att jag blev trött. Ett tag var jag nere på 4:20 min/km tempo. Jag märkte att hjärnan måste vara 100% på topp för att man ska orka koncentrera sig fullt ut på hur fötterna tog i marken. Det var kanske inte det smartaste då att köra långa intervaller. Men när intervaller var slut och det var dags för nerjogg kunde jag tänka på det igen och avslutningen kändes fantastiskt. Det var en sådan känsla, precis som det står i boken!!! Nu är det långrunda på lördag och under några minuter ska jag helt fokusera på fötterna för att det verkligen ska sätta sig. Sen kommer jag köra på som vanligt och så får vi se om det blir teknikträning eller vanlig löpning under långpasset.

Tyckte verkligen om ”gåsmamman” när det sändes förra veckan så nu längtar jag till klockan blir 21 och avsnitt 2 kommer.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s