Det bästa av två världar

Äntligen var min man hemma! Och på något sätt känner jag mig så himla trött men det kanske har att göra med att jag slappnar av nu när vi är två som är med barnen.

Jag fick världens finaste gåva. En ny väska och ett par löparskor. Det bästa av två världar. Skorna visar jag en annan dag men väskan kommer här:

IMG_20160308_080045

Vår stora kille fick vara uppe och vänta på pappa igår så det var ingen förskola idag. Maken bestämde även för att ta sovmorgon vilket gjorde att jag kunde komma ut på en härlig morgonrunda.

Det är fortfarande snö så den första vårlöpningen får vänta.

Idag var det fokus på snabba intervaller och teknik.

3/2/1 minut med 1 min vila x 3. Snabbt tempo men ändå inte så fort att jag sänkte tempot för varje intervall. Jag försökte ligga någonstans mellan 4:20-4:40 min/km. Tekniken går också framåt. Jag försöker verkigen tänka på hållningen, fotisättningen och höftens position hela tiden. När jag gör det märker jag vilket skillnad det gör men stundtals glömmer jag av mig och kör på som vanligt. Hjärnan måste verkligen vara 100%. Men varje gång jag lägger in teknik under ett löppass antar jag att det tillslut sitter. Jag hoppas det i alla fall.

IMG_20160308_140632

Nu blir det vila imorgon och sen löpning på torsdag igen.

Ha en fin kväll.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s