Elfsborg

Ursäkta min tystnad igår. Men nu är jag tillbaka och idag har jag kört långa intervaller.

4×4 min i 4:50 min tempo med 4 min joggvila. Det var väldigt jobbigt och det hjälpte inte direkt till att det öste ner regn och var mycket motvind första intervallblocket. Men efter första intervallen svängde jag in i skogen och då försvann vinden och regnet var inte lika piskande. Starten som var jobbig ändrades snabbt till en behaglig upplevelse trots snabbt tempo under lång tid.

IMG_20160407_171222

Nu blir det några dagars vila innan det är dags för långrunda. Vilken dag det blir är ännu inte bestämt med det blir under helgen i allafall.

Nu ska jag hejja fram Elfsborg till 3 poäng mot Hammarby.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s