Springa av sig

Förlåt för min tystnad igår. Efter att jag slutade jobbet och hämtat barnen gick det i ett. Det var handling, matlagning och lek med grabbarna som gällde. Mannen var iväg med sin herrklubb så därav fanns inte tiden för bloggande.

Jag har lyckats få till ett pass under veckan när jag jobbat. Min plan var och är fortfarande långrunda imorgon. Men jag har inte fått till något intervall pass så det körde jag idag.

IMG_20160423_102057

Vilken magisk morgon att komma ut i. Jag körde 3:30 min/3 min/2:30 min/2 min/1:30 min/1 min och 30 s aktiv löpning med 30 s vila. Jädrar i min lilla låda va jobbigt det var. Jag låg runt 4-4:30 min/km tempo. Men det var oerhört skönt att få komma ut och springa av sig och ladda batterierna efter en arbetsvecka och ett kommande kalas.

Idag har släkten firat 4 åringen. Jag bakade bullar i morse som vi bjöd på. Om några veckor blir det kalas för V’s kompisar, då behövs nog ännu mer energi.

Imorgon blir det som sagt långrunda. Vi hörs efter det.

Ha en go lördag!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s