Backintervaller

Backe upp och backe ner tills hon inte orka mer…

IMG_20160614_182941

Idag bestämde jag mig för att köra något som är super jobbigt men väldigt effektivt. Backintervaller!

Jag började med 7 min jogguppvärmning, stegade 35 meter och körde. Upp i maxfart och gå ner för återhämtning. Allt detta gånger 10. Efter mina intervaller gick jag i 3 min för att hämta andan och sedan sprang jag 1 km som nerjogg. Vet inte om det var så mycket nerjogg för jag låg på 4:15, det kan bero på att det bara var nedför.

Imorgon kommer jag spendera arbetsdagen med möte i gbg så om jag inte skriver imorgon kväll vet du vad det beror på. Men jag ska göra mitt bästa.

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s