Nytt program

Jippie! Idag var det äntligen dags för en löprunda! Jag har vilat en vecka eftersom jag haft lite känningar i höft/baksida lår efter kalmar malkars. Mannen gav mig springförbud men idag kunde det hävas eftersom jag inte känt något på 3 dagar.

Jag startade med 8 min promenad som uppvärmning och sen körde jag intervaller 30s x 30 s. På de första intervallerna låg jag på 4 :40 mest för att känna så ingen smärta fanns. De andra hade jag runt 3:55-4:15 min/km.

Det var ett härligt pass där den goa känslan infann sig från första löpsteget.

20160712_102155

Jag har nu börjat på nytt program ur stora löparboken för kvinnor eftersom jag ska springa 1 mil på kretsloppet här i borås 10 september och givetvis vill jag slå tiden från förra året på 53:20.

Programmet är för att springa en mil på 47 min men jag är ödmjuk och satsar på 50 min. Allt under är en bonus.

IMG_20160712_093832

Snart blir det kaffe och allsång på skansen.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s