Jättekul pass

Familjen spenderade en dag på Liseberg igår så därför tystnad på bloggen. Det blev å andra sidan ingen träning så jag hade inte mycket att skriva om…

Men idag!!

IMG_20160714_150331

Möte med min löpcoach och det var ett superkul pass. Det blev mycket träning i trappor eftersom vi var på ryavallen. Att springa i trappor gjorde att jag fick den rätta känslan med effektiviteten.

Mitt syfte är ju att bli mer effektiv i min löpning och det testade vi genom att jag sprang med rätt teknik under 1 min och jämförde det med att springa på mitt gamla sätt under 1 min. Först med rätt teknik fick jag 85 steg. (Det ska dubblas med 2 eftersom jag bara räknade en fotisättning). På mitt gamla sätt fick jag 73 steg. Jag förstår syftet och jag har en liten bit kvar för man brukar räkna på 180 steg i minuten. Givetvis är det individuellt men jag kan nog bli lite rappare.

Vi hann göra mycket idag. Upphopp på trappor, löpning på bana, snabb 60 m löpning och rörlighet. Ett jättekul pass med andra ord.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s