Det bästa jag gjort

Måndagkväll, hoppas att din början på veckan startat som du önskat.

Jag hade tänkt ge mig ut på en kvällsrunda men insåg att det var bättre att ta det på lunchen imorgon. Jag har ju ändå möjligheten nu att ta den tiden på lunchen så varför inte utnyttja de 30 min till löpning? Undvika mörkret och fylla på med energi under dagen är lite bättre.

Kvällen går istället åt till senare numret av runners world.

20161017_200034

Tidningen innehåller en artikel om en löpcoach och hennes tips på löpskolning. Att skaffa en löpcoach är det bästa jag gjort och har man möjligheten att lägga pengar på det är det väl investerade pengar. Löpteknik är otroligt viktigt! För min del handlar det om att bli mer effektiv i löpsteget, att undvika skador och springa snabbare. Har du några erfarenheter av löpcoach? Dela gärna med dig. Jag

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s