Icebug

Fastän man kanske inte vill inse det är vintern snart här. Jag gör inget annat än att längtar efter denna fantastiska årstid.

Hösten i all ära, den är härlig när löven färgas, solen skiner och luften blir krispig. Men den perioden är kort och det övergår istället till gråa dagar och ständigt mörker.

Med vintern kommer kyla och det är dags att börja tänka på att rusta upp sig inför vinterlöpningen.

Förra året hade jag ett par Salomon skor med dubbar när jag sprang på vinterväglag och det funkade hur bra som helst. Dessa måste jag kassera eftersom dubbarna slitits hårt och greppet har försvunnit. Frågan är nu vad för typ av sko man ska inhandla?

Jag dras till Icebugs härliga färger och de verkar vara mer inriktade på traillöpning och skor med bra grepp. En annan viktig grej att tänka på förutom greppet är att skon ska vara vattentät. Jag vill undvika blöta fötter när jag pulsar i snön.

Jag har hittat två modeller som sticker ut mer än andra. Den första är en icebug amina, en superlätt trail-, och vintersko.

fit-800x500x70

Den andra är icebug dts2, distance training shoe. Den är speciellt utvecklad för längre distanser.

icebug_dts2-l_bugrip-34130626-1

Dessa två är de som faller mig i smaken idag. Kanske ändras det till imorgon eller till den dag jag bestämmer mig för att slå till. Det kan även vara så att jag önskar mig det när jag fyller år i mitten på november och då ser säkert utbudet och min smak annorlunda ut.

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s