Nya träningsmöjligheter

Hej!

Jag måste faktiskt erkänna att det var lite gött med vila och bloggvila igår. Det var söndag på riktigt!

Nu är det dags för en ny vecka med nya träningsmöjligheter. Det är dags att ta sig an v 2 på mitt träningsschema ur ”stora löparboken för kvinnor”.

Första passet är redan avklarat!

Efter att ha ringt runt till kunder och planerat veckan tog jag mig ut på en lunchrunda. Eftersom jag sprungit här hemma de två senaste passen satt det fint med ett miljöbyte och en löptur vid pickesjön.

Dagens: 15×40 s aktiv löpning med 20 s vila.

Idag var det jobbigt! Det var väldigt blandad fart under dessa 15×40 s men så ser ju även terrängen ut, blandad. Springer man på ett löpband är det lätt att hålla samma fart hela passet igenom men med backar upp och ner låg farten idag på allt mellan 3:57-5:19.

Nu är träningsveckan igång, jag ska försöka få till ett pass på torsdag och långrunda på lördag. På onsdag är det åter dags att träffa min löpcoach.

IMG_20161024_171518.jpg

Ha en fin måndagskväll!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s