Snö! Snö! Snö!

Jag kan inte hjälpa det men jag känner sådan lycka över att det kommit snö. Min själ mår oerhört bra av det.

img_20161103_112429

Att löpträna i snö är ett äventyr. Det gäller att hitta bra skor med bra fäste för att få ut något av sin löprunda.

Jag införskaffade ett par trailskor, Salomon sense mantra, förra året som fungerade bra. Dock har gummidobbarna blivit slitna så det är lite svårt att springa i dem nu. Jag måste verkligen införskaffa mig ett par nya!

Snön kom med besked i lördagsnatt och jag har hunnit med två rundor.

Idag var det dags för intervaller, 10 x 1 min och 30 s vila. Jag tänker inte stirra mig blint på tider och hastigheter nu under vintern utan det viktigaste för mig är att känslan är bra och att jag springer med explosivt steg.

När mina intervaller var gjorda och det var dags för nedvarvning fick jag till en riktigt bra teknik och snittade 4:43. Det är nog det snabbaste jag någonsin haft under en nerjogg. Kanske föll tekniken på plats?!

Jag behöver ett rappt steg för att kunna springa snabbt på kortare distanser så som 5 km och 10 km. Det är en klar fördel att kunna springa explosivt under 21 km också men just nu ligger fokus på att klara 10 km under 50 min. Då behöver dessa bitar falla på plats.

/Karro

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s