Vårtecken i Mars

Jag hoppas att du gillar att läsa om min årskrönika 2016… Nu har vi kommit till mars.

I början av mars åkte min man till Miami med sin herrklubb. Det gjorde att min planering sattes på prov så att mina löprundor blev genomförda. Jag fick hjälp av både farmor och farfar och mormor så att jag kunde köra intervaller och långrundor. 6 dagar i ensamhet med 2 barn kräver sin planering och sitt tålamod. Jag kan erkänna att jag var ordentligt utmattad när mannen kom hem.

Jag tog min hobby ett steg längre när jag under denna månad började prenumerera på Runners World. En fantastisk löpartidning! Jag tror minsann det började växa fram en riktigt löparnörd.

Jag genomförde mitt andra testlopp. En 5 km runda i tävlingsfart. Första gången jag sprang ett testlopp var det mycket snö och denna gång var det bättre underlag vilket gjorde att jag förbättrade min tid med 1 min. Det var inte bara på 5 km jag gjorde personbästa utan jag slog även rekord i distans med hela 16,25 km. Plötsligt började jag känna att jag kan springa långt, det var en underbar känsla!

Det var under mars månad 2015 som jag på allvar började springa så jag firade 1 år av löpning. Ett år av kärlek!

Mot slutet av månaden började snön försvinna, våren gjorde sig påmind och jag rensade undan vinterlöparsaker som reflexväst, pannlampa och löparskor. Trots att jag älskade vinterlöpningen såg jag fram emot vår och löprundor i ljus och på barmark.

20160306_140836img_20160312_193526img_20160324_193604img_20160320_112702

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s