Traditionen lever vidare

Traditionen lever vidare! Nyårsafton kunde inte starta bättre. 8.30 gav jag mig ut trots att mörkret inte gett vika för dagsljuset. Pannlampa på, reflexer och varma kläder. Det blåste mycket och regnade så trots att termometern visade 7 grader kändes det som 0.

Det blev 6 magiska kilometer där den sista kilometern var uppför och i skog. Att springa i skogen är som balsam för själen. Där inne stod vinden stilla, träden var som ett tak över mig och skyddade mig från regnet. Det var tyst och stilla. Du förstår den magiska känslan…

img_20161231_094759_384

Nu är jag mer än redo för denna dag och jag ska sätta mig imorgon och knåpa ihop mina to do’s under 2017.

Gott nytt år!

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s