Tunga ben och 20 km

Gokväll!

Vintersemestern är över för denna gång. Det är underbar med snö, sol och kyla. Berättat mer om resan imorgon!

Idag har jag sprungit med Knallen. Jag hängde på i mellangruppen och vi skulle springa ca 18 km.

Jag hade det riktigt tungt idag. Det var en fin runda men med mycket uppför den första biten. När vi väl kom upp så var det snö utan spår som gjorde det jobbigt för mig. Efter en timma började det bli lite lättare för mig. Idag sprang jag utan klocka så jag hade ingen koll på tid eller distans. Det var på ett sätt skönt, men jag tror att idag hade den nog hjälpt mig eftersom jag hade det jobbigt och inte visste hur långt som var kvar.

Sista kilometern var riktigt kämpig trots raksträcka. När jag kom till samlingsplatsen visade det sig att vi sprungit 20 km. På nåt sätt blev jag lättad, för då kunde jag förstå att jag var så trött sista biten. Det var längesedan jag sprang över 18 km.

img_20170115_131943_21020170115_120601

Benen är möra men trots 2 mil i ett par icebug anima känns fötterna okej. Snittet låg på 6:04 bästa kilometern var jag nere på 5:10.

Nu ska jag njuta av sista ledigheten innan måndagen är här med förskola och jobb.

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s