Vintersemester

Måndag är här, vi är redan inne i mitten av januari. Idag var det dags för jobb och förskola igen efter flera veckors ledighet.

Vår vintersemester i Hundfjället var fantastiskt. Det var lagom kallt, mycket snö och de sista dagarna bjöd på mycket sol.

Vår stora kille gick i skidskola och minstingen provade att stå på skidor. Jag fick till 2 grymma löprundor med fokus på andning och teknik, jag körde 2 styrkepass och vi lekte jättemycket i snön.

Nästa år kommer det bli mer skidåkning, för då är det stora killen så pass stor att han kommer vilja åka hela dagarna.

På torsdagen kom barnens kusiner upp och vi fick 2 dygn tillsammans. Det var supermysigt. Det kändes lite trist att behöva åka hem men ju närmre vi kom vårt hus desto gladare blev jag över att komma hem.

Jag längtar redan till nästa års vintersemester!

img_20170113_142224_91520170113_131951

Efter gårdagens långrunda med knallen behöver mina muskler stretchas. Jag har kört 20 min yoga nu på kvällen med fokus på stretch för löpmuskler. Imorgon hoppas jag få till en intervallrunda och på onsdag är det dags för min sista träff med Samantha. Vi har pratat om att jag ska fortsätta och jag känner starkt för det… Vi får se vad plånboken säger=)

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s