Oktober

Årskrönikan är snart över, det återstår 3 månader. Först ut är oktober.

Jag velade länge fram och tillbaka angående Göteborgs halvmaraton. Jag hade inte sprungit längre än 12 km sedan juli så jag tvekade på min kapacitet att klara 21 km. 2 dagar innan start bestämde jag mig, jag skulle prova. Jag tror att jag hade ångrat mig ifall jag inte hade åkt ner till Göteborg.

Eftersom jag inte riktigt kände för loppet, sänktes kraven och istället kom det att handla om att ta sig runt.

Det var en fin runda, men vädret var fruktansvärt. De första 10,5 km var det soligt, lätt blåsigt, en perfekt dag att springa i. Men vid 10,5 vände man för att sedan springa samma runda tillbaka till mål. Då kom motvinden, kylan och pannbenet fick växa fram. Jag hade det ”lätt” fram till 14 km sen blev det bara värre och värre. Jag krigade mig i mål på 1:55:12 och är otroligt nöjd över det. Eftersom jag inte tränat så helhjärtat var jag glad att jag kom in under 2 timmar.

Under oktober månad började jag på ett nytt arbete och möjligheten att springa på lunchen infann sig. Det var toppen!

Vi provade på raw food hemma och även om de två maträtterna vi testade var goda har raw food inte tillagats något mer. Kanske är det dags att införa en dag i veckan med det?

Jag fortsatte med mina testlopp, oktober bjöd på nytt personbästa: 24,27!!!

Jag bestämde mig för att skänka pengar till bröstcancerfonden tack vare ett inlägg jag såg på instagram. För varje km skulle jag skänka 1:-. Det gjorde att jag lade ner lite mer tid på uppvärmning och nedvarvning. Hur mycket det blev? Det kommer när november ska sammanfattas!

img_20161009_125401img_20161010_11503320161008_133450img_20161020_175916img_20161019_123726

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s