”Köttigt” pass

Idag har jag haft min sista träff med Samantha, eller ja, mina 20 träffar jag köpte är slut. Jag har bestämt mig för att fortsätta, det ger så mycket att ha en pt som pushar en att göra det lilla extra. Jag känner att jag har lite mer teknik kvar att lära, så vi kommer träffas varannan vecka och köra styrka och sen frampå våren går vi ut och nöter teknik.

Idag fick jag välja vad jag ville göra. Jag var sugen på ett riktigt ”köttigt” pass med flås och mycket benstyrka.

4 olika block med 3 olika övningar á 10 min. Jag fick precis som jag ville! Även om jag stundtals kände för att stanna och ge upp på grund av trötthet tog jag min igenom det och är galet trött och nöjd efteråt.

20170118_175958

Jag ska strax fixa ihop lite kvällsmat, grekisk youghurt med bär och nötter. Jag behöver fylla på energiförrådet nu…

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s