4 veckor to go

Förkylningen håller mig i ett järngrepp! Jag har INTE tid att vara sjuk!!!

Idag är det 1 månad kvar till min tredje halvmara, Kiel halvmarathon. Jag ska försöka in i det längsta att ha en så avslappnad inställning som möjligt. Jag vet att jag kan hantera 21 km, jag vet att jag klarar det. Så fort min förkylning släpper ska jag sätta mig ner och kolla min kalender och planera in träningspass så att jag är väl förberedd.

4 veckor to go sen gäller det!

325525b57d4bf5cac6e06dfc5f60215f

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s