Sista månaden

Sista månaden i min årskrönika är här. Jag hoppas att du gillat denna läsning.

December kom egentligen bara att handla om en sak, min anmälan till kiel halvmarathon.

Löpklubben jag är med i, sok knallen, anordnar en tävlingsresa till kiel i februari och eftersom jag sök efter halvmaror att springa utomlands blev detta ett perfekt resa för mig! Jag lade upp ett träningsprogram för att vara väl förberedd.

Dock hamnade jag i en svacka och kunde inte genomföra passen som jag önskade. Det är jobbigt med svackor och jag springer väldigt mycket på känsla så därför var det otroligt tufft att jag aldrig fann någon glädje under mina första pass. Men efter att ha kört en stenhårt styrkepass med Samantha var det något som kickade igång glädjen och löppasset efter det var toppen. Sen sprang jag en skogstur med Knallen och vips var formsvackan över. Nedräkningen till Kiel halvmarathon har börjat!

Jag höll även min tradition med nyårslöpning. Innan det ljusnat på nyårsafton gav jag mig ut på en 6 km lång runda som avslutades i skogen. Det var en perfekt start på sista dagen för året!

img_20161208_180755img_20161203_165403img_20161129_204200img_20161218_130346

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s