Mörkare kvällar i november

Hej!

Måndagen är här, jag känner att jag har en förkylning på gång, så idag handlar det om vila, vila o vila.

Kommer du ihåg min utmaning jag hade under oktober månad?

https://karrospringer.com/2016/10/21/oktober-ar-rosa/

Att samla in 1:- för varje sprungen kilometer och skänka det till bröstcancerfonden. Det blev hela 88:- som jag skänkte. En rosa månad o en god gärning.

November bjöd på mörkare kvällar och mina träffar med Samantha flyttades in till gymet. Jag hade många skräckpass där jag slet som en liten blå men efter varje pass var jag otroligt glad. Jag förstår vikten av styrka för att vara en bra löpare. Jag är glad att Samantha har fått mig att inse det och jag är glad att jag även lägga in tid för det i min vanliga träningsplanering.

Snön kom tidigt, redan 6/11 tog jag min första löprunda i snön. Det hann bli 3 pass till innan den försvann…

I det stora hela när jag läser om min månad i november verkade jag nöjd med mina löppass, de bjöd på mycket löparglädje.

Jag fokuserar mycket på intervallerna för att få en bra tid på milen. Det är ett seedningslopp inför Göteborgsvarvet jag ska springa i mars och det gäller att ha disciplin att kunna genomföra sina pass trots mörker och rusk. Jag siktar på sub 50.

img_20161103_112429img_20161106_122352img_20161115_192443img_20161124_171352

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s