Kortare långrunda

Idag har det varit en fullspäckad dag.

Det började med långrunda. 8.20 snörade jag på mig skorna och gav mig av. Så himla skönt att det är ljusare för varje dag nu. Att springa på morgonen tycker jag är riktigt bra för då har jag hela dagen över till annat.

Långrunda stod på schemat och eftersom det är 2 veckor kvar till Kiel halvmarathon ville jag ta en kortare långrunda på ca 60 min. Jag tog det jättelugnt. Andningen kändes bra och pulsen var hyffsat låg. Det var ett bekvämt pass där jag sprang lugnt 15 min, ökade i 7 min och detta upprepade jag nästan 3 gånger. Det blev 10 km på min morgonrunda och sen var resten av dagen familjens. Pippiteater, städ och tvätt stod på schemat.

20170212_094030

Igår nämnde jag en deal som jag gjort med min man. Detta tror jag är bra för mig för att kunna stå emot när sötsuget sätter igång. Om jag inte äter godis eller chips t.o.m 28/5 kommer jag få en ny fin klocka i mors dag present.

Visst det känns långt bort men en klocka kostar en del så det ska vara en lång period. Önska mig lycka till!

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s