12 dagar

12 dagar kvar, 12 dagar till min tredje halvmara. En pirrig känsla börjar krypa på, jag ser fram emot äventyret. Ett äventyr där jag åker på en löpartävling utomlands, utan min familj. En resa tillsammans med andra löparvänner. Det ska bli oerhört kul!

Jag skrev förra veckan att jag hoppades få till ca 8 löppass innan tävlingen, den planen går bra. Förra veckan bjöd på 3 pass med högintesiva intervaller, långa intervaller och en kortare långrunda. Planen håller med andra ord och denna vecka ser ungefär likadan ut. Långrundan kommer ligga någonstans mellan 10-14 km, jag vill inte slita ut mig för nära inpå, samtidigt som jag vill få distansen.

Jag fick till ett yogapass, det är jag väldigt glad för. Yoga är grymt för löparkroppen. Samma gäller denna vecka, 1 pass.

Styrkan lyckades jag bara få in 1 gång förra veckan. Bakläxa på det. Denna vecka MÅSTE det bli 2 pass.

Denna vecka ska jag även träffa min löpcoach för att fila på tekniken. Det sista har vi fokuserat på styrka och det är jag otroligt glad för. Jag hoppas att det kommer hjälpa mig under mitt lopp om 12 dagar. Men nu behöver jag en uppdatering och få en bekräftelse på att löpsteget är ”rätt” eller en påminnelse att jag behöver jobba mer med vissa detaljer.

Top 4 från instagram förra veckan.

img_20170213_193607

Nu blir det yoga och fokus på styrka. Ha en fin kväll.

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s