Fredagsfys före fredagsmys

Idag slutade mannen tidigt så idag blev det fredagsmys delux. Men innan familjemyset startade var jag bara tvungen att springa lite. Jag var så fasligt trött men kände ändå att min löpning skulle hjälpa till att pigga upp.

Jag åkte till ryavallen för att riva av lite intervaller.

Passet bestod av 4×2 min aktiv löpning och 1 min vila, 2 min joggvila och slutligen 4×1 min aktiv löpning och 30 s vila.

Jag hade lagt in passet på min klocka så fokus låg på pulszoner. Det var skönt att låta klockan styra så inte tröttheten i hjärnan tog över. Att springa på bana är grymt bra, det finns inga backar och man kan nöta på runt och runt utan att tänka. Efter uppvärmning körde jag på och jag hade bra fart på mina intervaller:

4×2 min: 4:50/4:33/4:24/4:17

4x 1 min: 4:25/4:23/4:22/4:11

Sedan blev det 1 km nedjogg.

Efteråt var tröttheten jag kände innan passet som bortblåst, kroppen var fylld med ny energi. Det var mitt fredagsfys före fredagsmys!

20170217_111550

Hoppas att du haft en din fredag!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s