Bort från mysjoggen

Alltså denna helg! Äntligen vår!

Det har varit mycket hemmafix och en helg fylld med kalas. Därav min tystnad.

Men imorse var det min tur att få springa!

jag hade lagt in ett pass i förväg på min klocka, distans med fartinslag. Allt för att jag ska komma bort från mysjoggen.

Jag började med mysjogg, uppvärmning eller lugn jogg, valfri benämning, i 7 km. Solen sken och fåglarna kvittrade. Jag hittade snabbt ett behagligt tempo där pulsen var hyffsat låg och kontrollerad. Efter 7 km var det dags att jobba lite hårdare. 2 km i högre tempo, där hade jag ett snitt på 5:12. Jag är väldigt nöjd med den farten men tanke på att jag hade sprungit 7 km fram till fartökningen. Efter de 2 snabba km var det dags att återigen gå ner i tempo för att mysjogga i ca 3 km.

20170326_08564320170326_085709

Jag är riktigt nöjd med min morgonrunda! 12,36 km får avsluta min vecka.

Hur har du spenderat din söndag?

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s