Planerar-dagen

Hej sköna måndag!

Måndagar är för mig stora-planerar dagen. Jag lägger upp hur träningen ska se ut och vilka dagar passen ska genomföras. Detta för att inte hoppa över några pass.

De senaste veckorna har jag slarvat med både yoga och styrka så nu är det dags att lägga med det i planeringen igen.

Jag har även planerat hur mina löppass ska se ut och lagt in det i min klocka. Att ha en plan vid löppassen är viktigt för mig, speciellt eftersom jag försöker komma bort från mysjoggen. Jag kommer fokusera på puls mer än vilken hastighet jag har. Jag vet hur min puls känns vid behaglig fart och nu är det dags att skruva upp det en aning.

20170323_162106

Måndag idag och det är lika med yoga.

Hur ser din vecka ut?

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s