Suget blev för stort

Idag har det vara fantastiskt väder och efter jobbet och att jag hämtat barnen på förskolan åkte vi och köpte lite blommor som jag planterade efter att vi kom hem. Jag tänkte att jag skulle hoppa över min löpning idag på grund av att jag fixade ute men suget på grund av vädret blev för stort.

Så när mannen kom hem gav jag mig ut. För det första var det underbart att bara få ha på sig en tunn långärmad tröja idag och inte behöva ha flera lager. För det andra var jag konstigt nog riktigt sugen på att köra mina intervaller jag lagt in på klockan.

Passet såg ut såhär:

2 km uppvärmning

3×100 m snabbt och 100 m vila

4×4 min aktiv löpning med 1:30 min vila

6 min nedjogg

På de långa intervallerna ville jag ha ett högre tempo och försöka komma ungefär lika långt varje intervall.

20170328_182850

Jag är så glad att jag gav mig ut, det blev nästan 7 km löpning denna tisdagskväll.

Mars är snart över och jag har fått till många bra pass. Men ett löppass återstår innan jag stänger ner för den här månaden.

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s