Dåligt väder kan inte stoppa mig!

Vilket varierat väder vi bjuds på såhär i slutet på mars. I förrigår varmt och soligt, idag kallt och regnigt. Men inget dåligt väder kan stoppa mig från min löpning.

Jag började med 8 min uppvärmning för att sedan köra intervaller. 8×1 min snabb löpning och 1 min vila. Tungt och tufft men jag försökte pressa mig lite extra och speciellt i uppförsbackarna. Att jag trycker på lite extra vid uppförsbackar tror jag kommer göra mig starkare. För några veckor sedan hade jag dragit ner på tempot eller kanske till och med gått. Men som jag skrivit tidigare, nu är det slut med mysjoggandet.

När intervallerna var klara stack jag in i skogen för att varva ner och låta själen få sitt. Jag var helt slut efter intervallerna men att komma in i skogen gjorde att jag på något sätt glömde av mig.

20170330_181542

Totalt 5,22 km och löpningen för mars månad är avklarad.

När jag kom hem körde jag lite styrka med egen kroppsvikt.

1 min burpees

1 min pushups

1 min situps

1 min knäböj

1 min burpees

Det var länge sen jag körde styrka men nu är det dags att ta tag i det igen!

/ Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s