Hoppfull

Idag stod intervaller på schemat.

När jag började värma upp blev jag lite skräckslagen av att intervallerna närmade sig, hur skulle jag klara passet om uppvärmningen kändes jobbig? Men jag gnatade på och tog mig igen 2 km uppvärmning. Sen var upplägget följande:

6 x 40 s aktiv löpning med 20 s ståvila

2 min vila

3×2 min aktiv löpning med 1 min gåvila

1,5 km nedjogg

20170516_170503

Tack och lov kändes intervallerna okej och jag ville inte köra för många för då hade risken varit att jag gav upp.

Idag kunde jag äntligen ta på mig kortbyxor vilket är ett säkert vårtecken. Känslan efteråt var tvärtemot den jag hade när passet drog igång. Jag behövde inte slita så mycket som jag gjorde i lördags och det gör mig hoppfull inför lördag.

Jag har börjat spana på vädret, för tillfället säger prognosen att det kommer bli ganska varmt. Det känns tufft. Men jag laddar redan nu med massor av vatten som förhoppningsvis hjälper mig lite under halvmaran. Vad mer ska jag ladda upp med? Kom gärna med tips!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s