Veckans första

Så var det måndag igen. 2 veckor semester återstår. Ledigheten har hittills varit fantastisk. Denna vecka är det uppladdning inför konsert på lördag. Nedräkning till Håkan Hellström på Ullevi med fina vänner. Detta gör att planeringen för veckans träning har justerats lite mot hur det brukar vara.

Idag körde jag veckans första löppass. Senaste tiden har jag försökt fokusera mer på långa intervaller och idag var det inget undantag.

10 min uppvärmning

Intervaller: 800 m/ 600m /400 m/ 200 m med 2 min vila x 3.

7 min nedvarvning

Extremt jobbigt men så roligt pass.

När jag körde 800 m var första blocket bäst med 4:22. Jag hade mellan 4-4:40 i snitt under alla intervaller vilket känns otroligt kul. Äntligen får jag upp lite fart som jag kan hålla under en längre tid.

20170724_171832

Löpning är så fantastiskt kul. Man kan variera i oändlighet och när man som jag har som mål att bli lite snabbare är sådana här snittider fantastiska att se.

Nu är det fotboll på tv och efter ett tufft intervallpass med avslutade dopp i poolen är jag väl värd att slappa på soffan resten av kvällen.

Hur har du startat din vecka?

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s