Samlade ihop 20 km

Löpning runt sjön.

Hur det var sist jag sprang kan du läsa om här https://karrospringer.com/2017/04/23/18-km-lopargladje/

Idag fick jag sällskap av Johanna och vi möttes vid 8. Redan då var det oerhört varmt, jag är glad att jag hade linne och shorts.

Att springa runt Öresjö är tufft, de första kilometrarna går enkelt och ganska fort men så fort man kommer in på en grusväg på andra sidan sjön blir det en hel del finfina uppförsbackar. En går rätt upp i skogen med brant lutning och där går det knappt att springa. Genom att gå får man bra flås ändå och benen får jobba hårt trots temposäkning.

När man väl kommit upp är det lite skogslöpning för att sedan ta sig ner på asfalt igen. Väl på andra sidan sjön är det oerhört vacker med nära till vattnet och tjusiga stugor att titta på.

Dagens löpning runt sjön gick jättebra. När vi var vid Frufällan ville Johanna att jag skulle köra på resten själv så det gjorde jag. Hade blandat fart mina sista 4 km där jag kunde trycka på vid raksträckor och ta det lugnt i uppförsbackarna.

20170722_083907

Totalt samlade jag ihop 20 km denna lördagsmorgon. Gissa om det var skönt att komma hem och ta ett dopp i poolen?

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s