Favorit i repris

Vilken fantastisk konsert jag var på i lördags. Det minnet kommer jag bära mig med länge. Håkan är bäst! En artist som följt mig genom livet sen 2000. Så det var mycket dans och glädje, skratt och en del tårar i lördags. Så mycket känslor under 3 timmar.

Därför blev det ingen mer löpning för mig under förra veckan.

Det gjorde att jag kunde börja denna på bästa sätt. Sista semesterveckan och veckans första löppass.

Jag körde en ”favorit” i repris. Backintervaller.

Först blev det 3 km uppvärmning, sedan var det dags att ta sig an backen nedanför gingri bygdegård.

5 vändor upp i full fart, promenad som vila på nervägen.

1,5 km nedvarvning.

Om jag jämför detta pass med mitt förra backpass kändes detta så mycket bättre. Så nästa gång är det dags att öka på antalet intervaller. I stället för 5 blir det 7. Det ska kännas och vara jobbigt när man springer backintervaller.

20170731_165423

Jag har ännu inte hunnit planera min träningsvecka men det blir 3 löppass där jag kommer köra snabba intervaller och ett långpass. 1/3 löppass avklarat och veckan har precis börjat!

Hur ser din vecka ut?

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s