Ojojoj

Ojojoj vilket väder jag bjöds på under kvällens löprunda.

Det har i stort sett regnat hela dagen så jag var förberedd. Det var nästan så jag hoppade över dagens pass efter att mannen kom hem från jobbet. Men jag vet hur otroligt skön känslan är efter ett pass så det var bara att bita i det sura och ge sig ut genom dörren.

Regnet öste ner, det var blött, blött, blött på vägarna. Sniglarna låg huller om buller längs vägkanten så det blev även lite slalomträning.

Tack och lov hade jag planerat korta intervaller idag, 12 x 40 s och 20 s vila.

När passet var över blev det inte så lång nedvarvning, skorna plaskade och kläderna var genomblöta.

20170803_164702(0)

Första löppasset i augusti blev en blöt sådan och för första gången på länge var det långbyxor och långärmad tröja på. Jag hoppas det var en engångsföreteelse för jag är inte redo att stoppa undan sommarkläderna.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s