Nästa lördag

Hm…hösten är här men inte med det färgsprakande och krispiga vädret man vill ha utan regnet öser ner. Ikväll blir det till att kura ihop sig framför brasan och mysa med familjen. Imorgon är det dags för långrunda. Jag och Ida har som plan att springa en halvmara, så det gäller att ladda ordentligt idag med mat och vatten.

Nästa lördag är det dags för kretsloppet. Det ska bli oerhört kul. Jag kommer för 3:e året i rad ingå i vindspelets lag. Det blir mitt 4:e millopp. Milen är oerhört jobbigt att springa, det gäller att maxa direkt om man vill ha en hyffsad tid. Ett halvmarathonlopp är mer mysjogg😊

Vill du läsa om min race report från förra året har du den här

https://karrospringer.com/2016/09/18/dagen-efter/

Screenshot_20160917-144906

img_20160917_120147

Detta år hoppas jag på en bättre upplevelse och inte lika slitsam. Jag hoppas också att allt klaffar så jag kan nå mitt mål med 50 min. Är du i närheten av Borås nästa helg så kom och hejja, många löpare och även jag blir oerhört peppade av alla hejjarop.

Nu ska jag återgå till röjandet, barnens garderober behöver rensas och vädret bidrar till en perfekt röjardag inomhus.

Hörs imorgon!

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s