Måndag, fast tisdag

Dagen gick i rasande tempo igår, var inte hemma förrän 21.30. Därför kom aldrig inlägget upp så vi tar det nu istället.

Måndag igen, alltid en veckodag som väcker starka känslor. Jag själv älskar måndagar! Snart är också september över, jag förstår knappt vart tiden tar vägen. Men att hösten är här känns underbart!

Jag har lite trötta ben efter gårdagens långpass, så idag blir det vila. Det är fokus på 5 åringens fotbollsträning ikväll och sen ledarmöte efter det.

Jag har en del mål som jag låtit dig ta del av och jag kommer fortsätta med fokus på träning för milen under 50 denna vecka.  När oktober är här kommer planerna se lite annorlunda ut och marathonträningen startar.

20170925_162901

Denna vecka ser ut såhär:

Må VILA

Tis Löpning tröskelträning och kortdistans

Ons Styrketräning v 7 ben & puls

To Löpning Intervall

Fr Vila

Lö Löpning, ev blir det provspring av rya åsar trail run

Sö Styrketräning v 7 armar och mage

Kanske kommer passen kastas om lite men detta är min grund. När jag tittar på min planering känns det smått galet att jag redan är inne på v 7 när det gäller styrketräningen. Jag börjar till och med tycka att det är kul. Det kommer behövas mycket styrka för att min kropp ska orka bära mig runt 42 km. Jag vill ge mig själv de bästa förutsättningarna och detta är ett steg i den riktningen.Detta är alltså inlägget som var tänkt att komma upp igår.

Läs och njut så hörs vi ikväll igen för idag blir det löpning, tjoho!

/Karro

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s