Löparskorna vann

Idag var det dags för långrunda med Ida och Emma. När klockan ringde 06.10 var det tufft att ta sig upp ur sängen då det fortfarande var mörkt ute. Hade jag sprungit ensam idag hade sängen vunnit över löparskorna. Så tack för att vi får till våra rundor😊

Vi hade bestämt oss för att springa ”ön”. Den innehåller en del uppför men också fina raksträckor och nedförsbackar. Tempot var lite högre idag än sist. Det var några veckor sedan vi sprang där och då låg snittet på 6:08, idag hade 6:02. Vi hade ett antal km där vi var nere på 5:43-5:46 tempo. I det stora hela kändes det oerhört bra trots högre snitt.

Morgonrundan slutade på 15,5 km.

9b2bd58362670b4cd7b6fe00f621c286

Nu när hösten kommer blir det en kamp att ge sig ut så tidigt med tanke på mörkret. Men så länge man är fler är det alltid lättare. Så jag håller tummarna att hösten ger lika många fina rundor som sommaren!

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s