Tok-tina/Tok-ture

Fotbollen igår blev exakt så jobbig som jag hade föreställt mig. Pulsen var hög under 90 min så man kan säga att jag fick till ett grymt extrapass.

Matchen slutade sent och i och med det blev det sent i säng och de timmar i sömn jag förlorade har satt sina spår till idag. Tröttheten har verkligen tagit överhand.

Jag tänkte åka in och träna med Knallen 19.30 men tillslut bestämde jag mig för att stanna hemma och vila. Idag hade nog inte tröttheten varit till fördel. Och ibland blir det så. Vissa pass får strykas för att kroppen inte orkar av olika anledningar. Men jag är inte den som lägger ner någon större vikt vid att missa ett pass.

20171016_155939

Jag vet att detta är en het fråga. Om man följer ett program och behöver avstå från vissa pass, hur resonerar du då? Blir du tok-tina och tränar ikapp de pass du missat fastän det innebär löpning flera dagar på raken och noll återhämtning eller är du lugna-lisa som rycker på axlarna och låter det som är förlorat vara så och hoppar in där du är i programmet när kroppen är fit for fight för löpning igen?

Dela gärna med dig av dina tankar.

För att inte utesluta herrarna döper vi dessa två karaktärer till tok-ture och lugna-ludde😊

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s