Förbered kroppen

Måndag igen och snart dags att lämna november bakom sig. Jag är superladdad för december och allt julstök.

Förra veckan blev det distansrekord. På 4 löppass kom jag upp i maratondistansen. Nu har det blivit mer greppbart, förutom att jag ska springa hela distansen på en gång. Sakta men säkert förbereder jag kroppen så jag är väl förberedd på startlinjen 2/6 2018.

IMG_20171116_192606_529

Långrunda igår gör att jag stryker måndagsmilen. Det är viktigtför mig med längre rundor och fler kilometer men lika viktig är också återhämtning efter ett riktigt långt pass. Så idag har jag vilat och jag laddar för intervaller med Knallen imorgon.

Det här med träning på kvällen är inte riktigt min grej men att springa med många andra gör att jag glömmer av den sena timmen. Fast å andra sidan tyckte jag inte morgonlöpning var något för mig tidigare och nu längtar jag efter helgens långrundor som startar klockan 7.

Det är märkligt vad löpning gör för en men har man en hobby som får en att må riktigt bra så blir man nog väldigt anpassningsbar.

Ha en fin kväll så hörs vi imorgon.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s