Tisdagsträning med knallen

Min löpvecka startade igår då det var dags för intervaller med Knallen. Nu var det tredje gången jag var med och jag tycker att det går bättre och bättre att springa så sent.

Igår var det ett stort gäng löpare som hade samlats i ryahallen för 10×2 min med 30 s gåvila.

På dessa pass har man chansen att göra intervaller först och sen coreträning eller tvärtom beroende på vad man vill börja med.

Jag startade med intervaller och tänkte köra core efteråt men var helt slut när intervallerna var över så jag satt en stund och kom ner i varv innan jag åkte hemåt.

2 min är riktigt jobbigt. Det känns som om tiden inte är speciellt lång men ändå hinner man bli riktigt trött. Sen att det var 30 s gåvila däremellan gjorde att jag aldrig kom ner i puls utan det var snabbt paus för att sedan köra på igen. Jag underskattar tiden och körde kanske på lite för snabbt i början, det straffade sig på intervall nr 3-6 sedan började jag se slutet och då kunde öka igen.

20171128_191934

Men det gör så otroligt mycket att springa intervaller med andra. Jag tar i lite extra och ger inte upp. Om man vill få till ett intervallpass och bor i Borås kan jag verkligen rekommendera att gå med i Knallen och ta del av deras träningar.

Natten till idag har bjudit på minimalt med sömn då lilleman hostat sig igenom natten. Så idag är det myskläder på och soffhäng. Ibland kommer livet emellan och det är helt okej.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s