Glädjeskuttslöpning

En oerhört rolig arbetsvecka är snart till ända och till helgen blir det tjejresa till Gbg med mina fina grannfruar.

Idag gav jag mig ut på en helt kravlös löprunda, jag ville fånga dagsljuset och känna på härlig frisk luft. Sakta men säkert blev det mer och mer mörkt och till sist blev det snöfall. Till en början var det lätt snöfall men det övergick snabbt till att vräka ner. Flingorna var så stora att de kändes när de slog ner i ansiktet och att ha mascara på gjorde att jag snabbt förvandlades till en panda. Men det gjorde mig INGENTING!

Jag log där jag sprang, äntligen fick jag ta mina första snölöpsteg för säsongen. Det blev en glädjeskuttsrunda på 6,5 km med bra fart.

20171130_153648

1:a december imorgon och snöfall idag, det blir till att fira med lite pepparkakor när barnen somnat.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s