Solsken och löpning

En rolig helg med fina vänner är till ändå.

Idag var det så fint väder när jag kom hem så jag gav mig ut på härlig söndagsjogg.

20171203_143345

Jag snörade på mig mina snabba favoriter, saucony fastwitch och startade i skogen. Lerigt och geggigt men så härlig uppjogg. Därefter kom jag ut på asfalten och körde 2 snabbare kilometer. Sedan körde jag en upprepning, skog, gegga och lera följt av 2 snabba kilometer.

Benen hade bra fart och trots att skorna blev täckta av lera och fyllda med vatten var det inget som sinkade.

Frisk luft, solsken och löpning, helgen kunde inte ha slutat bättre.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s