Ingen oro, tjabo!

Oj, redan måndag!

Det slog mig att häromdagen att det är 6 månader kvar till Stockholm maraton. En pirrig känsla infinner sig men jag slår snabbt undan den, det är ju ett halvår kvar, ”ingen oro Tjabo” som Håkan sjunger.

Veckan startade med ett löppass, ingen måndagsmil, men 7 km i lugn och fin takt. Slängde in en fartökning mellan 3-4 km för att få upp pulsen en aning. Efter det var det lugn och behaglig löpning upp till sju km.

20171116_145551

För mig är det så oerhört viktigt att känslan är bra när jag springer. Visst, jag tränar och kör intervaller för att bli snabbare men att också njuta av varje löpsteg är av stor vikt gör mig.

Idag lugnt och behagligt, imorgon intervaller med Knallen som blir allt annat än lugnt och behagligt. Den känslan kommer efteråt…

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s