Runt, runt

Det blev minsann lite härliga intervaller med Knallen idag. Just ordet härligt kanske inte är helt rätt för där och då är det allt annat än det. Men efteråt, då är känslan magisk.

Intervaller i stege stod på schemat idag, 2/3/4/5/6/4 min med 1 min vila. Jag hade nog det tuffast vid 5 min intervallen. När den var klar visste jag att det bara var 2 block kvar, även fast dessa 2 innehåll 10 min snabb löpning. Men jag gnatade på och lät benen susa fram på ryvallen, runt, runt.

Jag tycker det känns väldigt bra att springa intervaller på bana trots att den längsta intervallen var 6 min. Man behöver inte fundera så mycket. Så när tröttheten kommer är det bara att arbeta på, låta armarna pendla och fötterna springa. Tillslut har man kommit över spärren och kan njuta av att springa runt och runt igen.

20171203_143937

Nu blir det fotboll och nedvarvning.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s