Allt i ett

Gokväll!

Först vill jag börja med att tacka för responsen för mitt förra inlägg. Det är verkligen en het potatis och jag är tacksam över att du vill dela dina tankar med mig. Nog om det!

Det har varit en aktiv helg. Igår kom min stora kille till mig och frågade om vi kunde köra yoga och en sån grej säger man inte nej till. Det blev 15 min stretch och träning och det kändes att det var längesen jag gjorde dessa övningar. Med andra ord borde jag fokusera på minst 1 yogapass/vecka för att sträcka ut stela löpmuskler. För känslan är så sjukt skön efteråt. Jag måste bara hitta en bra kanal att köra yoga via. Innan hade jag en app men den är ändrad nu så jag vet inte riktigt vad jag ska gå på. Men har fått lite tips att utforska. Har du något bra tips att dela med dig av?

Idag blev det löpning i ottan. Klockan ringde 06.00. Man måste få lov att vara lite smågalen om man inte vill missa för mycket av morgonen med familjen.

Idag var vi 4 stycken som möttes upp klockan 7. Jag sprang och mötte de i mörkret just för att få några fler kilometer in på löpkontot.

Upp för backar, nedför, grus och asfalt, skog och lugna vägar. Behöver jag förklara att vi tog oss an en skön runda? Att springa tillsammans är så fantastisk, på något sätt glömmer man av tid och rum och jag njuter av varje löpsteg. Det blev 2 små pauser under rundans gång och då fyllde jag på med några munnar utspädd saft.

Visst är det tufft med uppförslöpning där backen aldrig vill ta slut men samtidigt kändes det otroligt bra idag.

Jag är så tacksam att jag har en kropp som känns så stark som låter mig njuta i 20,6 km. Men jag har också mina löpvänner att tacka. För genom att prata glömmer man bort vad man gör. Ett underbart sätt att umgås och det är mycket som hinns med att prata om. Det är gott för hela själen. Bästa och billigaste sättet att ha psykolog/stylist/familjeterapeut m.m. Man får allt i ett!

20171126_090400

Dagen har gått lite i slow motion men det är väl så man bäst spenderar en söndag?

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s