Lucia och april

Dagen startade med lussefirande kl 7 och avslutades med lussefest kl 17. En lång dag är snart till ända. Idag kommer också min man hem efter 4 dagars konferens i Salzburg.

Ingen träning idag så då kör jag årskrönika och näst på tur är april!

Månaden startade med en halvmara med härliga löparvänner. Jag hade det slitigt från ca 16 km och tog ut mig så pass att jag var sjuk länge i feber och halsont. Men jag påminde mig också om att det var också 5:e gången jag sprang distansen och det var inte fy skam. I och med denna runda bestämde jag mig för att införskaffa mig ett vätskebälte som varit till stor nytta under mina långrundor.

Efter den halvmaran bestämde jag mig för att försöka få till 21 km 1 gång i månaden just för att vänja mig vid distansen. Det här väl gått sådär men å andra sidan har jag fått till riktigt bra rundor tillsammans med mina löpkompisar där vi springer mellan 15-20 km varje helg.

Efter lång löpvila var det dags att fokusera på mitt första göteborgsvarv som var 5 veckor bort. Tack vare seedningsloppet jag gjorde i mars hamnade jag i startgrupp 11 av 25.

Jag gjorde en tillbakablick på min 3 halvmaror för att finna en go en känsla inför varvet. Mina 3 halvmaror var Kalmar malkars, Göteborgs halvmaraton och Kiel halvmaraton.

Mot slutet av månaden blev det långrunda runt sjön med Sara. Den rundan var starten till våra morgonrundor som brukar köra på helgerna.

FB_IMG_149104775263519fc20b73452bb4c5507a7cd1e17cc4dIMG_20170429_110643_70620170425_18134220170418_120852

Märkligt att de första månaderna bjöd på så många förkylningar men å andra sidan har resten av året varit bra så jag får väl ändå ge tacksam över det.

/Karro

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s