Bra tryck

Nu under julledigheten är det lite svårt att hålla koll på dagarna och de vanliga löprutinerna. Tisdagar betyder normalt intervaller men då blev det långrunda. Så dagens pass innehöll kort och gott: intervaller.

90s/60s/30s med 60s/45s/30 s vila x 4. Tempot skulle vara lite högre än ”normal” fart men inte för snabbt. Jag fokuserade på distansen och försökte hålla ett jämnt tempo med snabbare takt på 60 s och 30 s intervallerna.

Jag hade riktigt bra tryck i benen och under 90 s intervallerna hade jag bäst fart: 4:53/4:55/4:31/4:27.

Det här är ett riktigt roligt pass där pulsen får jobba och hjärnan får nya saker att fokusera på hela tiden. Jag värmde upp i 10 min samt joggade ner i 10 min. Snabbt avklarat och kroppen laddad med nya batterier, ca 40 min investering till sitt egna välbefinnande.

20171228_170548

Snart är året slut och jag ska summera mitt löpår med antal km. Vi får se om det bli 1-2 pass till innan jag stänger 2017.

/Karro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s